Üye Girişi

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

2023’te Burcunuzu Nasıl Bir Tatil Bekliyor?

2023’te Burcunuzu Nasıl Bir Tatil Bekliyor?

Yüzyıllardır var olan astroloji son yıllarda sosyal medya ile tekrar canlandı. Astrologlara göre burcunuz kısa ve uzun vadeli bir şeyleri belirleyebiliyor.

2023’te iyi bir bungalov tatilinin herkese iyi geleceğini belirterek, dünyadan çeşitli astrologlardan sizin için derlediğimiz yeni yılda burca göre seyahat öngörülerini paylaşıyoruz.

Koç: Daha farklı, daha kalabalık

Koçlar, 2023'te kişisel değerlerinde ve kaynaklarında değişim fırsatları yakalayacaklar. Koçların bir kısmı için bazı engellerin ortadan kalkması bu süreci kolaylaştıracak. Diğerleri için, bu alanda bir krizin ortaya çıkması, yön değişikliklerine yol açabilir.

Mart ve Haziran ayları arasında, 2024'ten itibaren yoğun bir şekilde geliştirilecek olan arkadaşlıkların veya grupların, hayatlarında dönüştürücü bir rol oynaması muhtemel. 20 Nisan Tutulması’nın enerjisi Koçların kimlik duygusu için önemli, çünkü kırılganlığı çözmek ve başarısızlıkları, hataları veya kişisel sınırları kabul etmek için fırsat yaratır. Koç, ilgilerini ve şefkatlerini ifade edebilecekleri insanların desteğine sahip olacak. Bu da Koçların seyahat planlarını daha kalabalık ve daha dolu hale getiriyor.

Boğa: Seyahat anlayışında değişiklik

Boğalar, 2023'te kimliklerinde ve kişisel ifadelerinde, hatta görünüşlerinde değişim ve büyüme fırsatı yaşayacaklar. Bazı Boğalar, bu süreçte aşılması zor görünen engellerin ortadan kalkacağını hissedecek. Diğer Boğalılar, bu alandaki bir krizin yaşam amacına uyum yönünde yön değişikliklerine yol açabileceğini görecekler.

Mart ve Haziran arasındaki dönem, yaşam hedeflerinize, kişisel veya profesyonel kariyerinize daha yoğun bir şekilde odaklanmanıza ve daha sonra, 2024'ten itibaren tamamen geliştirilecek olan kişisel ve yaşam rotası dönüşümünü başlatmanıza olanak tanıyor. 28 Ekim tutulmasının enerjisi Boğalar için önemli, çünkü kaçınılmaz yenilikler ve kaynak ile değerlerindeki değişimler yoluyla kimliklerinin temasındaki değişimi destekliyor. Bu da tatil anlayışlarında da radikal değişikliklere ve daha cesur kararlara işaret ediyor.

İkizler: Değişiklikleri kabul zamanı

Bazı İkizler'in aşılmaz olarak gördüğü engellerin Ekim ayı sonuna kadar ortadan kalkması, diğer İkizler'in ise nihayet aniden kendini ilan eden bir kriz görmesi mümkün. Her halükarda, 2022'nin son aylarında ve 2023'ün ilk aylarında kimliklerini pekiştiren bireysel becerilerin ve öz bilginin gelişimi, İkizler burcunu zorluklarla başa çıkmak için donattı.

İkizler artık daha fazla yaratıcılığa, esnekliğe ve ayrıca Mart ve Haziran ayları arasında hissedecekleri yoğun araştırma enerjisini elde etmek için içsel bir motivasyon görevi gören felsefi ve manevi araçlara sahip. Mart ayının sonundan itibaren işte daha fazla sorumluluğunuz olması veya tüm yaşam deneyiminizi uzun vadeli hedeflere ulaşmaya yönlendirmenin daha kolay olması muhtemel.

Ekim ayının ikinci yarısında, risk vizyonundaki ve hayattaki her şeyin amacındaki değişiklikleri kabul ederek ve gerçekten tutkulu olduğunuz şeylere yatırım yaparak, yaratıcı zekanızın sizi benzersizliğinize bağladığını hissedeceksiniz. İkizler için bu yıl doğa tatili yılı olabilir, alternatif bir tatille bu yaratıcılıklarını besleyecekler.

Yengeç: Seyahat isteği artıyor

Yengeçler, 2023 boyunca arkadaşlara ve dünya tarafından hoş karşılanmanın ve kabul edilmenin önemine odaklanacak. Bilgi ağlarının genişlediğini hissedecekler ve bir aidiyet duygusu arayarak ve bağları yerine getirerek gruplara veya organizasyonlara katılmaya ya da seyahatlere daha istekli olacaklar. Bu alanda meydana gelen en belirgin değişimler, aile hayatını duygusal ve psikolojik bazda kaçınılmaz olarak etkileyecektir.

Bazı Yengeçler için genellikle kendilerini güvende hissedene kadar sahip oldukları çekince artık bir engel olmaktan çıkarken, diğerleri için bu tam da aniden ortaya çıkan bir krizin nedeni olabilir. 2022'nin son ayları ve 2023'ün başı, beklentileri gözden geçirmek ve kendinizi soyutlama kapasitenizi geliştirmek, önemli yaşam süreçlerini tamamlamak veya nihayet uzun süredir sahip olduğunuz istekleri gerçekleştirmek için önemli.

Aslan: Keşfedilmemiş bölgelere yolculuk

Aslanlar, 2023'te kişisel ve profesyonel kariyerlerine ve yaşam hedeflerine ulaşma rotasına odaklanacaklar. Bazıları için çok büyük sayılan engeller ortadan kalkarken, diğerleri için aniden ortaya çıkan bir kriz, bağımsızlığı ve özerkliği güçlendirerek bu değişikliklere yol açabilir. Mart ayından itibaren Aslanların, tüm yaşam deneyimlerinin artık derin bir içsel dönüşüme ve duygusal yenilenmeye yönlendirileceğini fark etmesi muhtemeldir. Bu yüzden bu yıl zaman zaman yalnız tatil kaçamakları ihtiyacı da duyabilirler.

Nisan sonu ve Mayıs'tan itibaren, yaratıcı dürtünüzün, bağlantı ve birliğin yoğunlaşması, ufukların genişlemesine izin veren şefkatli ve sözlü olarak ifade edici ilişkiler yoluyla manevi ve felsefi araçlar arayışına itebilir. Ekim ayının ikinci haftasından itibaren, bu alandaki kaçınılmaz değişiklikler, bağlılık ve sorumluluk konularını gündeme getirerek Aslanları yeni yollara ve keşfedilmemiş bölgelere götürebilir.

TIKLAYIN - Burçlara Göre Kış Tatili Rehberi

Başak: Tatile yeni bir perspektif

Başaklar, 2023'te hayata bakış açılarını genişletmek için motive olacaklar. Amacı pekiştiren veya hayatın anlamını yenileyen ruhani ve felsefi araçlar aramaları muhtemel. Bu alan, özellikle Mayıs ayından itibaren bağlılık ve sorumluluk meselelerinin yanı sıra yeni yolları ve keşfedilmemiş bölgeleri takip etme fırsatlarını beraberinde getiren derin bir dönüşüme işaret ediyor.

Ortaklıklar ve ilişkiler alanı artık Başakların hayatları boyunca biriktirdikleri deneyimi özümseyecek ve somut gerçeklikte basit, doğrudan ve doğal bir şekilde pratik çözümler bulmanın getirdiği bilgeliği gerektirecek. Nisan ayının sonunda ve Mayıs'tan itibaren, mevcut yaratıcı dürtü enerjisi birlik, bağlantı ve bu sayede daha büyük bir farkındalığa açılma ihtiyacını harekete geçirecek ve bu Başaklar için iş arkadaşları, komşular, kardeşler ve aile ile ilişkileri canlandıracak.

2022'nin son birkaç ayında ve 2023'ün ilk aylarında profesyonel veya kişisel kariyer alanındaki son deneyimler ve yeteneklerin geliştirilmesi, Başakları bu enerjiden şimdi tam olarak yararlanmak için donattı.

Ekim ayının ikinci haftasından itibaren, mevcut enerji keşiflere ve daha geniş ufukların keşfindeki kaçınılmaz değişikliklere eşlik edecek.  Bu seyahat anlayışında da köklü değişikliklere, yeniliklere açık olmaya işaret ediyor.

Terazi: Yeni ve keşfedilmemiş topraklarda…

2023'te Teraziler, içsel dönüşümlerine kapılacak ve ana değişikliklerin gerçekleştiği alan olan enerjik, duygusal ve psikolojik yenilenme süreçlerini iyileştirecekler. Teraziler, özellikle Mart ayından itibaren günlük rutinlerinde daha fazla sorumluluk üstlenmeye, çalışma alışkanlıklarını pekiştirmeye çağrılacak. Bütün yıl seyahat planları ise buna göre şekillenecek, seyahat rotasını seçerken daha fazla sorumluluk alacaklar.

Mart ve Haziran ayları arasında kendilerini motive hissedecekler ve yaratıcı zekalarını kullanmaya konsantre olma konusunda büyük bir beceriye sahip olacaklar. Bu dönüşüm enerjisi, Nisan sonu ve Mayıs ayından itibaren yaratıcı bir ivme ile yoğunlaşacak.

Teraziler, Ekim ayının ikinci yarısından itibaren kurum içinde ve dışında yürütülen tüm kişisel çalışmaların sonucunda, kişisel kaynaklardaki kaçınılmaz değişimlerden sonuna kadar yararlanabileceklerdir. Keşfedilmemiş topraklarda yeni bir çığır açan fırsatları yakalayabilirsiniz.

TIKLAYIN - Yeni Yıl Tatili İçin En İyi Bungalovlar

Akrep: Yaratıcı zekanız yükselişte

Akrepler, derin dönüşümlerin yaşandığı, bağlılığı ve sorumluluğu sorgulayan koşulların ortaya çıktığı ve ilişkilerin teste tabi tutulduğu bir alan olan 2023 boyunca kendilerini ortaklıklarına adayacak. Akrepler, bu alanın genişlediğini ve yaşamlarına yeni anlam ve amaç getirdiğini hissedecekler. 2022'nin son aylarında ve 2023'ün ilk aylarında içsel yenilenme ve kişisel dönüşüm süreçlerinde gerçekleştirdikleri köklü revizyonun, bu zorluklara yanıt verme kapasitenizi artırdı.

Mart ayı itibariyle tüm yaşam deneyiminizin artık yaratıcılığınıza ve yaratıcı zekanızı kullanmaya yönelik olduğunu hissedeceksiniz, ayrıca ister çocuklar ister yaratıcı projeler olsun daha fazla sorumluluğun keyfini çıkaracaksınız. Bu enerji, Mart ve Haziran ayları arasında duygusal temelinizin, biyolojik veya seçilmiş aile yaşamınızın, yaşadığınız ortamla ilgili dönüşümün itici gücü olacak.

Mayıs ayından itibaren birlik olma, bağlanma ve bu ihtiyaçları dile getirme ihtiyacını harekete geçiren, ilişkilerde spontanelik arayan, çalışma alışkanlıklarında değişiklikler getirecek bir enerji alanına giriyorsunuz. Tüm bu enerjiler, Akreplere spontan ama bir o kadar yaratıcı tatiller de yaşatacak.

Yay: Araştırmacı gezginler

Yaylar günlük rutinlerine, işlerine ve sağlıklarına odaklanacaklar. 2022'nin son aylarında ve 2023'ün ilk aylarında geliştirilen ortaklıklarına, başkalarıyla ve dünyayla nasıl başa çıkılacağına ve ilişki kuracağına dair derinlemesine inceleme, Yay burcunun ilişki kapasitelerini geliştirdi.

Mart ayından itibaren, tüm yaşam deneyiminizin ve pratik deneyimden elde edilen bilgeliğin artık aile yaşamına, duygusal temelinize yönelik olduğunu hissedeceksiniz. Mart'tan Haziran'a kadar, bir araştırma ve dönüşüm dürtüsü, Yay burcuna yeni beceriler edinme, zaten uyguladıklarını yenileme, meslektaşları, arkadaşları, ailesi ve yakın bağlamla olan ilişkilerinde büyük bir yoğunluk hissetme konusunda ilham verecek.

Ekim ayının ikinci yarısından itibaren, yalnızca günlük hayata ve işe verilen dikkatin sonuçlarını pekiştirmek için değil, aynı zamanda iş veya yaratıcılık için tanınan gruplar, kuruluşlar veya toplumsal kabul ile taahhüt ve sorumluluk sorunlarını çözmek için de kaçınılmaz değişiklikler gerçekleşecek. Tatilleriniz de araştırma odaklı olacak.

Oğlak: Gelişim, değişim, sorular

2023'te Oğlaklar, yaratıcı yeteneklerini geliştirmeye, yaratıcı zekalarını hedeflere ulaşmaktan veya başarıdan daha çok tatmin duygusu ve kişisel tatmin getiren projelere yatırmaya odaklanacaklar. Öngörülemeyene karşı daha eğlenceli ve açık tutumları, yalnızca bu alanda değil, aynı zamanda yaşam amaç ve hedeflerinin tatminkar olmasını da sağlıyor. 2022'nin son aylarında ve 2023'ün ilk aylarında kendi kendilerine çalışma alışkanlıklarını, günlük uzun ve ayrıntılı şekilde düşünmeleri Oğlak burcuna daha rahat ve şansa açık olmalarını sağlayan bir ortam hazırladı.

Mart'tan itibaren, yaşam deneyimlerinin yararlılığını, deneyimden gelen bilgeliği, iletişim becerilerini ve akranlarıyla, meslektaşlarıyla, aile üyeleriyle, komşularla ilişkilerinin geliştiğini hissedecekler.

Nisan ayının sonunda ve Mayıs ayından itibaren, gruplar veya içinde bulunduğunuz organizasyonlarda kusurları ve hataları empati ile ele alabilecek böylece kendinize de fırsatlar yaratacaksınız.  Ekim ayının sonundan itibaren, bu değişiklikler, bağımsızlık ve özerkliği güçlendirmeyi amaçlayan, yaşam hedeflerine ilişkin taahhüt ve sorumluluk sorularını beraberinde getirecek. Bu yıl boyunca hem kalabalık hem tüm bunları yalnız düşünebileceğiniz tatiller sizin için iyi olabilir.

Kova: Kendiliğinden tatil ihtiyacı

Mart'tan Haziran'a kadar, kendi özgünlüklerini engelleyebilecek şartlanmaları dönüştürme arzusuyla, kendi kimliklerini ve bireyselliklerini oluşturan etkenlere odaklanacaklar.

Nisan ayının sonunda ve Mayıs'tan sonra, büyük bir yaratıcı dürtü, iletişim becerilerinizde ve akranlar, aile, arkadaşlar, komşular ve meslektaşlarınızla olan ilişkilerinizde değişiklikler üreterek, birlik, bağlantı, ilişkilerde kendiliğindenlik arama ihtiyacını gösteriyor. Bu değişiklikler, kırılganlığı ele alma ve hataları anlama fırsatlarıyla birlikte kişisel veya profesyonel kariyer değişikliklerine eşlik edebilir.

Ekim ayından sonra, yeni bir kaçınılmaz değişim dalgası, hayata bakış açısını genişletmek, derin iç araştırma ve kişisel dönüşümden gelen bağımsızlığı güçlendirmek için araçlar ve bu yönde bir tatil anlayışı getirebilir.

Balık: Gelişmeye yönelik arayışlar

Balıklar, 2023 boyunca akranları, aileleri, arkadaşları, komşuları ve meslektaşları ile iletişim kurma becerisine vurgu yaparak kendilerini geliştirmeye odaklanacak.

Mart ayından itibaren Balıklar, kimliklerini ifade etme biçimleri, kendilerini dünyaya nasıl göstermeleri gerektiği konusunda daha büyük sorumluluk hissedecekler. Mart'tan Haziran'a kadar, süreçleri tamamlamak, arzuları yerine getirmek için daha yoğun bir enerjiye sahip olacaklar.

Ekim ayı itibariyle, kişisel dönüşüm için başkalarından gelen kaynaklarda artık daha kaçınılmaz değişiklikler meydana geliyor ve bu da ilişkileri teste tabi tutabilecek bağlılık ve sorumluluk konularını gündeme getiriyor. Balıklar bu yıl seyahate mutlaka vakit yaratmalı ve doğru atmalı.

bungalov.com.tr ailesi olarak herkese mutlu bir 2023 dileriz!


Yorumlar

Yorum Yap

Trustpilot

Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Tamam