2 Yatak
Jakuzi Kullanılmamaktadır
Geyve Köprübaşı’nda, vadi ve nehir manzarasına karşı huzur dolu bir kaçamak sizleri bekliyor.
Sıcak havuzda keyifli anlar geçirebilir, doğayla iç içe 2+1 bungalovunuzda sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Kendi barbekünüzde mangal keyfi yapabilir, otopark imkânı sayesinde aracınızı güvenle park edebilirsiniz.
Tesisimiz doğayla tamamen iç içe olup kısmen korunaklı bir yapıya sahiptir. Tam korunaklılık arayan misafirlerimiz için bu durum göz önünde bulundurulmalıdır.
Geyve'nin eşsiz doğasında ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi için sizi bekliyoruz.
![]() |
Kültür ve Turizm Bakanlığı Konut İzin Belge Numarası: 54-2707 |
Çift Kişilik Tek Büyük Yatak
Tek Kişilik 2 Ayrı Yatak
| Nisan | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Mayıs | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Haziran | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Temmuz | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Ağustos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Eylül | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yapılan rezervasyonlar garantili rezervasyon olup iptal edilmemektedir. İptal edilmesi durumunda ön ödeme tutarı iade edilmemektedir.
Toplam tutarın %20’sini , ön ödeme olarak havale-eft aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde vade farkı uygulanmaktadır. Girişte ise, kalan %80'lik tutarı elden nakit olarak tahsil ediyoruz. Ancak, unutmayın ki girişte yapılan ödemeler için kredi kartı veya banka kartı kabul edilememektedir. Sizler için en uygun ödeme seçeneğini tercih etmeniz ve keyifli bir konaklama deneyimi yaşamanız için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Rezervasyonunuz onaylanana kadar hiçbir ödeme yapmazsınız.
Erken Rezervayon Yaz fırsatları Yakalamak için bize ulaşabilirsiniz. Kaş, Kalkan , Fethiye , Sapanca ,Kapadokya ,Balayı Paketleri Havuz ve jakuzili Villa ve Bungalov için siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz. Kurban Bayramı ve Yaz rezervasyonlarına özel %5 indirim vardır. www.bungalov.com.tr